När du vill bli vacker igen!

21674057-woman-perfect-lips-after-filler-injections (1)

Vill du bli av med rynkor eller helt enkelt bara få en fylligare hud? Då är fillers i Bandhagen någonting för dig! Tyvärr finns det många fördomar kring den här typen av behandling, som säger att det skulle vara farligt och att resultatet ska kunna bli dåligt. Den myten ska vi slå hål på en gång för alla!

Bandhagen är en professionell mottagning som utför såväl tandvård som fillerbehandlingar. Genom att gå till en professionell klinik kan du känna dig trygg med att de ämnen som används är dom allra bästa.

Till exempel så använder man hyaluronsyra när man utför en fillerbehandling. Detta ämne är inte bara naturligt, det finns till och med redan i oss människor. Syran bryts dock ned med tiden och som högst nivåer har ni när vi är barn.

Man kan alltså säga att den här behandlingen handlar om att injicera en syra i kroppen som redan finns i oss, men som fanns i högre koncentration när vi var yngre. Ett ungdomsserum helt enkelt!

Så här utförs en behandling med fillers i Bandhagen:

Själva behandlingen är mycket enkel och tar bara 15 till 20 minuter. Det är dock viktigt att du som patient känner till exakt vad det är som händer och hur din kropp påverkas.

  • Därför spenderas en hel det tid innan behandlingen med att ge dig all den information du behöver.
  • Du behöver inte oroa dig över någon ärrbildning. Behandlingen lämna inte några som helst spår.
  • Som patient väljer du själv om du vill ha bedövning eller inte. Den upplevda smärtan är högst subjektiv och vet man med sig att man har låg smärttröskel, kan det vara en god idé att be om bedövning.
  • Släta ut rynkor med fillers hos Bandhagen
  • Filler kan användas dels för att förstora exempelvis läpparna, men också för att släta ut rynkor.
  • Genom att addera volym under huden, sträcks huden ut och rynkor försvinner. Svårare än så är det alltså inte.
  • Du ser resultatet direkt och många patienter häpnar inför det faktum att rynkorna helt enkelt upphör att existera.

Hyaluronsyra är som sagt ett naturligt ämne och således också nedbrytningsbart. Det innebär att resultaten inte varar för evigt. Man behöver regelbundet komma tillbaka och utföra nya behandlingar. Det går inte att säga någon viss tid som resultatet håller i sig. Anledningen är att detta är högst individuellt, samt att många faktorer spelar in. Undvik att dricka för mycket alkohol och nyttja tobak, så kommer definitivt resultaten att hålla i sig längre


Publicerat

i

av

Etiketter: