Inspiration

Hur får man inspiration?

Inspiration kommer lätt till dig när du är fri från dagliga bestyr och bekymmer. Inspiration är ett sinnestillstånd som ger en känsla av att allting är möjligt, och du känner dig som ”ett” med allt omkring dig och med universum.

Förena ditt hjärta och sinne med allt som livet erbjuder så kan du hitta inspirationen i vardagen. Genom att tona in på naturens storslagenhet, lyssna på vacker musik, läsa givande böcker eller bara iaktta alla de små mirakel som sker runt omkring dig varje dag kan du känna inspiration.

 Men vad är då inspiration i praktiken?

Jo, ett flöde av energi som rör sig genom oss när vi tonar in på vårt ”högre jag”. Det är ett tillstånd vi kan skapa utan ansträngning. Istället för att försöka påverka och få saker att hända, skall du bara hänge dig och låta saker ske. När du är inspirerad känner du att allt går lätt – du får ”flyt” (flow).

Gå ur vägen för dig själv och bli inspirerad!

Vill du bli inspirerad, behöver du bara gå ur vägen för dig själv.
Sluta upp med att hindra din inspiration genom alla ursäkter som du hittar på. Tro i ditt hjärta att du har något viktigt att bidra med och handla sedan därefter, och du kan vara säker på att inspirationen kommer …

Inspiration kommer inte slumpmässigt – det handlar om öppenhet och mottaglighet. Behovet sänds ut, och svaret kommer. Var medveten om ditt behov och håll utkik efter svaret!

Vad är motivation?

Motivation är en inre drivkraft, en vilja eller önskan att åstadkomma någonting. Utan motivation kommer du troligen inte att lyckas med det du företar dig. Det spelar ingen roll vilken förmåga du har, för saknar du motivation, kommer du inte att uppnå din fulla potential.

Inspiration + Motivation = Framgång

 

 

 

Travelspec.se