Rikedom och Välstånd

Välstånd och överflöd

Det handlar inte om den senaste inneprylen, inte heller om att ha hundratals vänner på den senaste internetsajten eller att ha enorma summor pengar. Det som det är fråga om är livets sanna välstånd, de verkligt meningsfulla sakerna såsom god hälsa, lycka, glädje, skratt, leenden, härliga minnen, underbara vänner, en kärleksfull familj och – viktigast av allt – kärlek i allt du gör. När du väl kommer ur det där hemska ekorrhjulet som medierna och alla reklammakare vill hålla dig kvar i, vaknar du till liv och hittar en ny känsla av klarhet.

Det finns så många som har den där “jag vill ha det som andra har”-attityden, och med den följer all marknadsföring och allt tal om att sträva efter mångmiljonvillor, lyxbåtar och sportbilar, som om det vore den högsta meningen med livet. Men det är få som ägnar någon uppmärksamhet åt att hitta och förverkliga den rikedom som verkligen betyder något – andligheten – som skänker helhet och leder dig till ditt högsta och bästa och är den högsta strävan vi kan ha i livet.

Det är därför det är så viktigt att fokusera på kontakten med hjärtat och själen, eftersom det lyfter upp allt du tar in i ditt liv och har en positiv inverkan på dig och på alla i din omgivning. Den har ingen baksida. Det är kärlekens inspiration, som kommer från själen och speglas genom hjärtat, som ger dig de högsta vibrationerna för att ge  och ta emot i ditt liv.

Du kommer snart att inse att den här sortens överflöd, när du väl har hittat det, i själva verket är “varandets magi“. När du börjar  känna och uppleva den här magin mer och mer kan du vara säker på  att dina vildaste drömmar kommer att börja förverkligas på kraftfulla, livsbejakande och livsbefrämjande sätt. Pröva att ge dig själv ett sådant här magiskt ögonblick varje dag, så kommer du snabbt att märka hur din glädje ständigt expanderar och växer sig starkare.

Sant välstånd och överflöd är något som känns spännande och glädjefyllt. Det påverkar alla på mycket positiva sätt. Du får automatiskt tillgång till det när du blir medveten om den fenomenala kraften som du bär inom dig – kraften som finns i och sänds ut av dina tankar.

Därför är det förstås självklart att om du ständigt matar dina tankar med brist och fattigdom, så kommer du bara att skapa en upplevelse av mer brist och fattigdom omkring dig. Men om dina tankar är fokuserade på välstånd och överflöd, kommer de att ge dig mer av det. Det du fokuserar på, drar du till dig. Det här handlar inte alls om att vara fixerad vid rikedom, bara om en övertygelse om att du kommer att få  allt du behöver för att leva ett positivt och framgångsrikt liv – och mer därtill – när du är redo för det.

ur Önskan av Angela Donovan

Travelspec.se