Tacksamhet

Det du vill ha i ditt liv kan inte komma in om du inte känner tacksamhet för det du redan har. Varför? Därför att de tankar och känslor du sänder ut när du känner dig otacksam är negativa tankar. Går du och bär på känslor som svartsjuka, agg, otillfredsställelse eller andra otillräcklighetskänslor kan du inte få det du vill ha. Sådana känslor kan bara ge dig mer av det du inte vill ha. Negativa känslor blockerar ditt eget bästa.

Var tacksam för det du redan har! När du verkligen börjar tänka på alla de saker i ditt liv – små och stora – som du har att vara tacksam för – istället för sådant du inte är nöjd med –  kommer du att bli förvånad och överväldigad av allt som du kommer tänka på. Den ena tanken leder till den andra – utan slut …?

Kraftfull Tacksamhet – lyssna till Anders Haglund

 Så snart du börjat tänka ”tacksamhetstankar” och nått ”tacksamhetsfrekvensen” kommer genom attraktionslagen fler händelser och saker att vara tacksam för att komma in i ditt liv. När du börjat känna annorlunda inför det du redan har, kommer du att börja dra till dig mer av det du vill ha. Ägna inga tankar åt sådant du inte vill ha eller som du ogillar, utan fokusera på det du redan har som du gillar eller älskar och känn tacksamhet. Känn också tacksamhet inför tanken på det du vill skall komma in i ditt liv!

Gör det till en vana att känna tacksamhet! Ta några minuter varje morgon innan du stiger upp ur sängen åt att tänka på allt i ditt liv du har att vara tacksam för. Och innan du somnar på kvällen, tänk igenom alla saker som har hänt under dagen och som du kan känna tacksamhet för.

Tacksamhetsövningar

Kraften i tacksamhet

Tacksamhet – en magnet

Tacksamhetens magi

 

Travelspec.se