Mentala superkrafter

Ytterst få tar beslutet att använda sina Mentala Superkrafter.
De vet att det är bra, de vet att de skulle må mycket bättre och ändå gör de det inte. Varför är det så?

Jo, det är lättare att tänka som vi alltid har gjort, inte ifrågasätta vår världsbild, inte utmana vår tro på vad som är möjligt, inte konfrontera människorna omkring oss med nya idéer som bryter mot normen. Det är lättare –  men inte ett särskilt tillfredsställande.

Vad krävs för att aktivera våra Mentala Superkrafter? Det som krävs är att hantera rädslan för det nya, det okända, de nya möjligheterna, rädslan för att misslyckas, rädslan för att lyckas,rädslan för att satsa, rädslan för att mista, rädslan för att bli förlöjligad, rädslan för att bli besviken, rädslan för ansvar, rädslan för nya situationer, rädslan för att inte kunna hantera de nya situationerna, rädsla för att synas. Listan fortsätter vidare och vidare.

Styr rädsla ditt liv?

Många av oss tar livet på alldeles för stort allvar. Det gör oss rädda och urlakade på lust. Vi försöker förgäves kompensera för denna brist på livslust genom artificiella lösningar som droger, mat, jobb, konsumtion, status, kickar och distraktioner av olika slag. Det ger oss distraktion men inte den sinnesro, utmaning, tillfredsställelse, glädje och mening som vi ultimat söker. Det distraherar dig från att höra din inre röst. Den röst som talar om för dig vad som är rätt väg, vad du vill och inte vill. Din magkänsla eller intuition.

Hitta tilliten. Lita på din inre vägledning. Lita på att vad som än händer så kommer du att lära dig något viktigt. Ta ett beslut att från och med nu tänka så om det som händer, har hänt och kommer att hända. – Nu är du redo för att släppa loss dina Mentala Superkrafter!

När du ser tillbaka på ditt liv, vad vill du ha gjort? På den frågan får jag ofta till svar att “Jag vill ha vågat göra mer”. I det långa perspektivet är det alltså inte att vi lyckas perfekt med allt vi gör, utan att vi vågar följa vår inre vägledning som ger livet mening.

Jenny Axelsson 070-573 55 78
Jenny@sparkofdesire.se
www.sparkofdesire.se

Läs Mer om Attraktionslagen

Travelspec.se