100 % Flyt

 
Lär dig hemligheterna bakom attraktionslagen

Vi har alla dagar då allt bara flyter. Vi får inspiration och idéer som är utöver de vanliga, vi träffar rätt människor som kan hjälpa oss. Människor på gatan ler och hela världen känns full av kärlek och möjligheter. Vi är kreativa och fulla av liv.

– Vad är det som orsakar dessa dagar? –

Ofta orsakas detta av saker som händer oss, vi är nyförälskade, har fått ett nytt jobb, det är en skön vårdag eller något annat i vårt liv har hänt, ibland även på omedvetet plan och plötsligt märker vi att vi är lyckliga en stund.

– Lär dig att orsaka dessa dagar med avsikt!

Ta del av Jennys fantastiska coching i Attraktionslagen  

 

Så här säger Jenny om attraktionslagen:

Lagen om attraktion är läran om hur du skapar din verklighet med dina tankar, känslor och handlingar.
Det handlar om att låta dina mentala resurser bli din bästa vän.
Det finns nämligen en gräns på hur framgångsrik du kan bli genom att kämpa, men när du har dina mentala resurser på din sida så spränger du den gränsen. Det är därför idrottsmän och kvinnor använder sina mentala resurser för att skapa toppresultat. De vet att deras Mentala Superkrafter har betydelse.
Det tillstånd som de eftrsträvar är det som kallas för flyt. Det är i det tillståndet som tanke, känsla och handling går hand i hand och i detta tillstånd lyckas du med det du vill göra och drar till dig det du vill skapa.
Det finns flera anledningar till att vi hamnar utanför vårt flyt. Tvivel på vår egen förmåga eller omedvetenhet om vårt mentala tillstånd är två vanliga orsaker.
Att leka med tanken på att vi skapar vår verklighet kan öppna nya möjligheter. Jag inbjuder dig att undersöka vilka de möjligheterna skulle kunna vara för dig.
På senare tid har teorierna om attraktion spridits via boken och filmen ”The Secret” (Hemligheten) och “The Power” (Kraften).

Vill du har mer coaching av Jenny – klicka här

Travelspec.se