Släpp taget!

Släpp taget om allt du inte älskar i ditt liv och behåll bara de saker du älskar! Om du håller fast vid negativa saker från det förflutna, tar du med dem i ditt liv varje gång du kommer ihåg dem, och det gör att de tar plats i ditt liv – nu!

Släpp taget om de saker du inte älskar om din barndom och behåll bara de saker som du älskar. Släpp taget om de saker du inte älskar om din ungdom och ditt vuxna liv och behåll det som var bra. Så behåll bara de saker du älskar med hela ditt liv. Allt det negativa från det förflutna är över och avslutat. Du är inte samma person nu som du var då, så varför fortsätta att ta med i ditt liv det som får dig att må dåligt? Du måste inte gräva fram negativa saker från det förflutna. Bestäm dig för att de inte har någon plats i ditt liv!

Om du hela tiden berättar en historia där du är ett offer, kommer de här bilderna att spelas upp om och om igen i ditt liv. Om du fortsätter att berätta en historia om att du inte är lika smart, lika begåvad eller lika attraktiv som andra människor, då kommer du att få rätt, eftersom det blir de här bilderna som kommer att färga ditt liv.

Om du i stället fyller ditt liv med positivitet och kärlek, kommer du att upptäcka att skuldkänslor, bitterhet och andra negativa känslor lämnar dig.

 

Previous post:

Next post:

Travelspec.se