Mänskligare tider

Vi går med stora kliv mot mänskligare tider. Om vi blickar tillbaka tio år, så ser vi att den tekniska utveckligen med datorer, internet och mobiltelefoni har varit enorm. Allt har blivit mobilt, digitalt, bärbart och nåbart över alla gränser. Kommunikationen har varit ledordet och antalet publicerade artiklar, tidskrifter och tidningar – på papper eller nätet – har formligen exploderat sedan mitten av 1990-talet. Det är länge sedan någon kunde överblicka vad som skrivs.

Förbered dig på samma fantastiska och innovativa utveckling – fast nu sker den inom oss. Det är inom människan som nästa revolution kommer. Den är redan här. Nu är det individens födelse, den mänskliga kraften och vår personliga utveckling som står i fokus. Det handlar om uppvaknandet till den sanna mänskliga potentialen och kraften.

Det är inom oss det händer – och det sker snabbar än vi kan ana. Inom den närmaste tioårsperioden kommer det att ske lika mycket inom oss som det har skett på utsidan med tekniken de senaste tio åren. En ny förståelse för hjärnan och det mänskliga medvetandet  bäddar för en annan syn på vår potential. Det är bara att följa med! Läs mer

Previous post:

Next post:

Travelspec.se