Humussyra

Humussyran stoppar virusangrepp

Humussyra bildas genom förmultnade växter i jorden. Humussyran finns bland annat i det översta jordlagret, i torv och lignin. I torv beräknas humusyrainnehållet vara 10-40 procent. Det tar cirka 10 000 år för torven att bildas. När den pressas samman bildas ett kolliknande lager av lignin och där är halten av humussyra mellan 20 och 80 procent.

Naturen har i alla tider producerat humussyra, som är viktig för allt levande, ända till idag då vi genom konstgödning och giftiga utsläpp har förstört processen. På grund av detta innehåller inte växtligheten den mängd näringsämnen som den gjorde förr.

Humusssyra innehåller fulvosyra som har en förmåga att binda oorganiska metaller och mineraler och göra dem organiska. På så sätt kan dessa ämnen transporteras till växterna. Dagens jordar innehåller mycket oorganiska metaller och mineraler, eftersom det inte finns tillräckligt mycket humussyra i jordarna.

Tillskott av humussyra hjälper till att förse kroppen med mineraler och andra viktig näringsämnen som cellerna behöver för att få näring, tillväxt och skydd. Det ger kroppen ett uppsving genom att ge den några av de viktiga ingredienser som saknas i vår kost på grund av dagens moderna jordbrukmetoder.

Tabletter eller vätska med renade humusextrakt (humussyror) ger oss 70-80 olika mineraler och spårämnen. Många av dessa får vi alltså aldrig i oss via den vanliga kosten. De stärker immunsystemet och en rad andra funktioner i kroppen.

Humussyran binder både virus och tungmetaller och fungerar som utrensare i kroppen.

Humussyran lägger sig som en film (coating) på viruset, vilket gör att det inte kan fästa på cellmembranet. När viruset inte kan fästa, så kan det heller inte ta sig in i värdcellen och ta över den för sin reproduktion. Därmed avstannar angreppet. Potentialen för detta är enorm.

 

Källa: Sanna Ehdin Anandala – Nya Den självläkande människan

Humussyra till bästa pris hittar du hos Bodystore 

 

Travelspec.se